Hva er egentlig dropshipping?
Etter vår mening er det den enkleste og billigste måten å starte nettbutikk uten mye startkapital, og det gir deg friheten til å jobbe fra hvor som helst i verden. Med dropshipping har du ingen lager, og du slipper å bruke tid på pakking og levering. Dermed slipper du risikoen ved å kjøpe inn store dyre vareparti du kanskje ikke får solgt.

I demonstrasjons bildet under legger din kunde inn en bestilling på eks: 300 kr i din dropshipping nettbutikk. Du videresender denne bestillingen til din leverandør i utlandet. Hos din leverandør koster varen og frakten bare 100 kr. Din leverandør ordner med pakking og levering, for så å sender varen direkte til din kunde.  Du sitter da igjen med mellomlegget på 200 kr. 

I flere tiår har det vært en kostbar og komplisert affære å starte en butikk. Du måtte skaffe tilstrekkelig med penger, finne leverandører, leie lokale, kjøpe inn varer og få folk inn døren. Selv i dag krever dette mye penger, tid og energi. Heldigvis har tiden endret seg, der nye og enklere metoder har komet til. Dette kalles dropshipping og legger all kraften i hendene på gründeren. Den gir en rask og tilgjengelig måte for enhver gründer å generere en inntekt og oppfylle sine drømmer om å etablere en vellykket nettbutikk.

Du kan praktisk talt drifte din dropshipping nettbutikk på stranden i Spania. Alt du trenger er en PC og internett.

Ønsker du å lære mer?

Bli med i vår lukket gruppe å møt andre nordmenn som driver dropshipping nettbutikk i norge og utlandet. Her utveksler vi erfaring og hjelper hverandre helt gratis. Du kan også ta vårt nettkurs om du vil ta snarveien.

eller ta vårt nettkurs under

.